• Liberaal Archief (map)
  • Kramersplein
  • 9000 Gent
  • Belgium
Transient

Thomas Vergote is zeker geen onbekende in LVSV-kringen. Hij was webmaster en verantwoordelijke politieke communicatie in de academiejaren 2010-2012. Thans is hij ook actief bij het Murray Rothbard Instituut. Na een zeer gesmaakte lezing over ontwikkelingshulp vorig jaar, verzorgd door onze ex-politiek secretaris Dimitri Van Den Meersche, trachten we nu de traditie voort te zetten om oud-LVSV’ers uit te nodigen.

Thomas zal er een economisch getinte avond van maken: hij zal het hebben over het belang van kapitaal in een moderne economie en de rol van interest. Dit zal hij gebruiken als basis voor de verklaring van conjunctuurcycli. Zijn verhaal is hoofdzakelijk gebaseerd op kapitaaltheorie van de Oostenrijks economische school en vormt hierop een goede inleiding.  Voorkennis is dan ook niet vereist.

Afspraak woensdag 4 december (20 uur) in het LVSV-zaaltje van het Liberaal Archief te Gent. Tot dan!