• Liberaal Archief (map)
  • Kramersplein
  • 9000 Gent
  • Belgium

Op 8 oktober heet LVSV GENT nieuwkomers welkom op haar eerste ledenactiviteit van het kersverse academiejaar. Ook voor nieuwsgierigen zonder lidkaart staan onze deuren open op deze inleidende activiteit. De activiteit gaat door om 20.00u in het kleine zaaltje van het Liberaal Archief (achterzijde).

Net zoals vorig jaar beginnen we met een korte geschiedenis van onze vereniging. Het LVSV kent een rijk en boeiend verleden, maar ook haar toekomst zit vol spannende uitdagingen. 

Daarna zullen onze vrienden van het Rothbard Instituut de nieuwsgierigen inwijden in het filosofisch liberalisme. Lode en Maarten overlopen de fundamenten van de klassiek-liberale ideologie, waarna er ongetwijfeld prangende vragen zullen rijzen. 

Die vragen kunnen we tijdens de rest van de avond uitvoerig bespreken. In kleine groepjes kunnen leden, bestuursleden en nieuwsgierigen discussiëren en bijleren. Onze bestuursleden zullen deze gesprekken in goede banen leiden. 

Liberalisme Quid is de uitgelezen kans voor zij die het liberalisme net leren kennen. In een open en gemoedelijke sfeer kan je naar hartelust twijfels uitdrukken en vragen afvuren, ongeacht hoe vertrouwd je bent met het liberalisme. 

Wij kijken er alvast naar uit om nieuwe mensen te ontmoeten!

Tot dan!