• Liberaal Archief (map)
  • 23 Kramersplein
  • Gent, Vlaams Gewest, 9000
  • Belgium

Op onze derde activiteit mogen we niemand minder dan Peter De Keyzer verwelkomen. Peter De Keyzer is hoofd-econoom bij BNP Paribas Fortis en zal ons een lezing geven over zijn boek “Groei maakt gelukkig”.

Centrale stelling van het boek is dat een vrije markt en intelligente groei noodzakelijk zijn voor onze welvaart. Hij verwerpt hierbij de vaak opgeworpen stelling dat er limieten aan economische groei zijn en is, integendeel, net van oordeel dat economische groei het enige recept is voor meer vrijheid, meer optimisme en meer welvaart voor iedereen.

“Groei maakt gelukkig” is dan ook een scherp pleidooi voor meer optimisme, voor meer durf, voor meer individualisme, minder collectivisme en vooral: voor meer vrijheid. Nieuwsgierig? Kom ons op 16 oktober vergezellen in de grote zaal van het Liberaal Archief. Afspraak om 20u00.