• Liberaal Archief (map)
  • 23 Kramersplein
  • Gent, Vlaams Gewest, 9000
  • Belgium

Er is ongetwijfeld niemand die de vrijheidminnende gedachte meer vorm heeft gegeven gedurende de 20e eeuw dan de Oostenrijkse econoom Friedrich August Von Hayek.  Hij verkreeg bovendien – tot op heden als enige econoom van de Oostenrijkse School - de Nobelprijs  economie.  Werken van zijn hand zoals “The Constitution of Liberty” en “The Road To Serfdom” hebben ook vandaag de dag nog niks aan actualiteitswaarde ingeboet. 

Europees Parlementslid Philippe De Backer (Open Vld) is voormalig bestuurslid van onze vereniging en komt ons graag op maandag 1 december als afsluiter van het 1e semester een lezing geven over het imposante werk van Friedrich Hayek.

Afspraak om 20u00 in de grote zaal van het Liberaal Archief.