• Patrick Foley's Irish Pub (map)
  • Recollettenlei 10
  • Gent, Vlaams Gewest, 9000
  • Belgium

Het einde van het academiejaar 2013-14 is alweer in zicht. Dat betekent ook dat de huidige ploeg van LVSV Gent toe is aan haar laatste wapenfeiten. Zij die dit jaar afscheid nemen van LVSV Gent kijken dan ook met weemoedige maar hoopvolle trots uit naar de nieuwe ploeg die onze mooie vereniging volgend jaar draaiende zal houden. 

Daarom organiseert LVSV Gent op maandag 12 mei haar bestuursverkiezingen. Op deze bijeenkomst nemen we afscheid van toekomstige oud-bestuursleden en verkiezen we het nieuwe bestuur voor het werkingsjaar 2014-15. Elk (bestuurs)lid van LVSV Gent dat zich blijvend en sterk wil engageren in het nieuwe bestuur, kan een kandidatuur indienen. Elke kandidatuur bevat een korte motivering, die enerzijds staaft waarom je je wil engageren en anderzijds schetst wat je ideologische overtuiging is. Elke kandidatuur wordt op de verkiezing kort mondeling toegelicht door de kandidaten, waarna eventueel ruimte is voor vragen. De kandidaturen kan je hier raadplegen.

Er worden onderstaande vacatures opengesteld:

1. Voorzitter
2. Politiek Secretaris (2x)
3. Secretaris
4. Penningmeester
5. Hoofdredacteur Neohumanisme
6. PR
7. Activiteitenverantwoordelijke
8. Webmaster
9. Sponsoring
10. Bestuurslid (onbeperkt aantal)

De verkiezingen gaan door op 12 mei, om 17.30 in de feestzaal van Patrick Foley's, Recollettenlei 10, Gent. De aanwezigen worden verwelkomd met een hapje en een drankje. 

Na de verkiezingen wordt er gezellig samen gegeten in Patrick Foley's, waar je voor slechts 10 euro kan kiezen tussen stoverij, geitenkaassalade, of een heerlijke burger (gewoon, chicken, of veggie). Wie graag samen met het nieuwe bestuur aan tafel wil schuiven, wordt verzocht zich in te schrijven door een mailtje naar secretariaat@lvsvgent.be. Het Facebookevent is hier te vinden.

Met liberale groeten en graag tot dan!