• Liberaal Archief (map)
  • Kramersplein
  • Gent, Vlaanderen, 9000
  • Belgium

Woensdagavond ontvangt het LVSV twee mensen met heel wat levenservaring. Amerikaan Michael Byrnes diende onder meer bij drie Amerikaanse administraties in het kader van de herbouw van economieën na de Koude Oorlog. De nederlandse Tamaravan Halm diende als analist bij het Nederlandse ministerie van defensie. In Bosnie-Herzegovina leerden ze elkaar kennen en samen schreven ze het boek Wealth Beyond Nations over de economische crisis, de maatschappij en haar problemen. Zo stellen ze dat de klassieke instellingen onmogelijk de crisis kunnen oplossen.

De sprekers zullen in het gesprek gaan met het LVSV over vanalles. 

We ontvangen jullie graag in het Liberaal Archief om 20u, in de kleine zaal achteraan (ingang via Voetweg).