• Lakenmetershuis (map)
  • 24 Vrijdagmarkt
  • Gent, Vlaanderen, 9000
  • Belgium

Geachte LVSV-erelid, -lid en -sympathisant


Het Liberaal Vlaams Studentenverbond Gent zag in december 1930 het levenslicht. Onze teerbeminde vereniging wordt dit jaar dan ook 85 jaar. Om dit te vieren slaan wij op dinsdag 1 december de handen in elkaar met het Willemsfonds Gent voor een plechtige lustrumviering. Graag nodigen wij u hiervoor uit.

De avond zal aanvangen om half zeven in de kelder van het Lakenmetershuis, op de Vrijdagmarkt te Gent. Daar wordt u ontvangen met een welkomstdrankje en walking dinner, aangeboden door het LVSV. Omstreeks half acht vindt een academische zitting plaats in de theaterzaal van het Lakenmetershuis, die in het teken zal staan van de maatschappelijke relevantie van het LVSV in het verleden, het heden en de toekomst. We geven onder meer het woord aan prof. em. dr. Boudewijn Bouckaert en dhr. Tom Claerhout, redacteur van de feestpublicatie naar aanleiding van 75 jaar LVSV Gent. Vanaf tien uur vindt een soirée plaats in de kelder met muzikale opluistering.

Om een zicht te krijgen op het aantal aanwezigen zouden wij u willen verzoeken om ten laatste op 26 november uw aanwezigheid aan onze secretaris te bevestigen. Zijn contactgegevens zijn hiernaast te vinden. Wij hopen u alvast te mogen verwelkomen!

Met feestelijke groeten
Het bestuur van LVSV Gent 2015-2016


Lustrumviering LVSV Gent
Waar? Vrijdagmarkt 24-25, Gent (Lakenmetershuis).
Wanneer? Dinsdag 1 december, van 18:30 tot 02:00.
Stadskledij gewenst.


Contactgegevens secretariaat
Anthony G. Desmet
+32 487 74 86 08
secretariaat@lvsvgent.be