• Therminal (map)
  • 24 Hoveniersberg
  • Gent, Vlaanderen, 9000
  • Belgium

Naar goede gewoonte organiseert het LVSV Gent ook dit jaar de ondertussen legendarische geworden quiz- en streekbierenavond. De naam verklapt meteen ook het concept van de avond: het LVSV houdt een quiz en daarbij kunnen allerlei heerlijke streekbieren en bijhorende versnaperingen genuttigd worden aan spotprijzen. Voor €10 krijg je 8 bonnen (1 bon kost €1,5) Een streekbier kost 2 bonnen; een hotdog of croque 1. Er zal ook cola beschikbaar zijn.

De quiz wordt gespeeld met groepjes van maximum 5 personen en wordt opengesteld voor zowel leden als niet-leden. In totaal zullen een 80-tal vragen gesteld worden, verdeeld over vier rondes. Tussendoor wordt telkens een pauze ingelast waarbij de vragen van die ronde verbeterd worden en de scores worden bijgehouden. Volgende thema’s komen aan bod: natuurwetenschappen, sport, kunst, cultuur, geschiedenis, algemene kennis, film en muziek.

Er zullen een zestal streekbieren te verkrijgen zijn. Deze worden weldra op deze pagina bekendgemaakt. Voor de chauffeurs onder ons zullen ook een aantal niet-alcoholische alternatieven aangeboden worden. Om de honger later op de avond te stillen zullen we croque monsieurs en hotdogs aanbieden.

Wil je deelnemen? Mail dan naar onze secretaris (secretariaat@lvsvgent.be). Vergeet niet te vermelden wie allemaal meedoet in jullie team en hoe jullie team zal heten. Om deel te nemen aan de quiz vragen wij een klein bijdrage van 10 euro per team. Dit kunnen jullie ter plaatse betalen aan onze penningmeester Dries Glorieux die aan de ingang zal wachten.


Tot dan!