• Liberaal Archief (map)
  • Kramersplein
  • Gent, Vlaams Gewest, 9000
  • Belgium

Je leeft maar één keer
Uiteenzetting door Bart Verhaeghe, Ondernemer


Ondernemer, investeerder en visionair, Bart Verhaeghe is één van de meest succesvolle ondernemers in België. Hij denkt op een schaal die ongewoon is in ons land en is een duizendpoot met een eigen doordachte visie op onze maatschappij, het ondernemerschap en het bedrijfsleven. 
Aan de hand van zijn indrukwekkend cv neemt Bart Verhaeghe u mee doorheen 20 jaar ondernemerschap in Vlaanderen. Gestart als consultant bij KPMG, werd Bart Verhaeghe al snel zelf ondernemer. Hij begon bij Verelst en stampte de logistieke vastgoedgroep Eurinpro uit de grond. Toen die groep verkocht werd, zag Bart Verhaeghe de nood aan de “all in one” ervaringsbestemming in België en richtte hij in 2007 Uplace op.
Vandaag is Bart Verhaeghe voorzitter en eigenaar van Uplace en het value investment fonds Noorhof Fund. Hij is ook voorzitter en meerderheidsaandeelhouder van Club Brugge en oprichter en voorzitter van het Uplace BMC Pro Triathlon Team. Hij is voorzitter van de denk- en doetank Itinera Institute, bestuurder bij de Vlerick Business School en steunt tal van non-profit organisaties.
Bart Verhaeghe inspireert: zijn verhaal is er één over visie, passie en drive. Het belooft een leerrijke uiteenzetting te worden waarin ondernemerschap, durven, en anders denken centraal staan. 
Geniet ervan!