• Liberaal Archief (map)
  • 25 Kramersplein
  • Gent, Vlaams Gewest, 9000
  • Belgium

Hoe zeer we er zelf versteld van staan, op maandag 11/05 vindt onze alweer laatste activiteit van dit semester plaats. Alvorens we later in de week afscheid nemen van enkele oud gedienden en een nieuw bestuur kiezen, hebben we nog één lezing in petto, die traditie getrouw zal worden verzorgd door een oud bestuurslid.

Siemon Aelbrecht, heeft een lange staat van dienst binnen het LVSV en was van 2012-2013 onze penningmeester. Hij studeerde Rechten aan de Universiteit Gent en volgt op dit moment een Master na Master Fiscaliteit aan de KU Leuven. Hij zal het met ons hebben over 'Redelijke belastingtarieven in het licht van het eigendomsrecht'.

Zoals vertrouwd, afspraak om 20u00 in de Kleine Zaal aan de achterzijde van het Liberaal Archief!