• Liberaal Archief (map)
  • 25 Kramersplein
  • Gent, Vlaams Gewest, 9000
  • Belgium

Na onze geslaagde fundraiser voor LINK (Liberty In North Korea) van vorig jaar, willen we graag terugkomen op dit interessante thema in een academische lezing. Professor Remco Breuker, misschien wel de bekendste Noord-Koreakenner van de Benelux, zal ons begeleiden door de machtsstructuren van het hedendaagse Noord-Korea. Professor Breuker begon in 1990 aan de Universiteit Leiden in de japanologie, om er enkele jaren nadien het Koreaans bij te nemen. Na zijn studies werd hij actief binnen het Centre for Korean Studies binnen de Universiteit Leiden, waar hij sinds 2011 ook hoogleraar is. Benieuwd naar de interne keuken van de Noord-Koreaanse communisten? Wees dan welkom in het Liberaal Archief op 7 mei om 20.00 (Zaal achterkant)!