Word lid en geniet van de vele voordelen!

Een lidmaatschap kost je slechts €5. Hiermee geniet je van voordelen als gratis deelname aan alle activiteiten, een prachtige korting van 15% bij aankoop van boeken bij Paard van Troje en gratis exemplaren van ons tijdschrift Neohumanisme die (desgewenst) gratis per post worden bezorgd.

Wat moet je hiervoor doen? Vul dit simpel formulier rechts in, en wij nemen verder contact met jou op om de inschrijving te bevestigen. Vergeet niet dat de inschrijving pas volledig geldig is na betaling. Dit kan enerzijds door een overschrijving op het rekeningnummer BE22 0013 4843 0847 (LVSV Gent Kramersplein 3 9000 Gent) met de vermelding   'lidmaatschap LVSV GENT' en 'je naam'. Niet zo fan van overschrijvingen? Dan kan je natuurlijk altijd de 5€ betalen op de eerstvolgende activiteit!

Gewone leden krijgen een lidmaatschap per accademiejaar, ongeacht wanneer zij zich lid maken.

Ereleden

Om al onze doelstellingen te kunnen verwezenlijken en onze bloeiende vereniging als actieve speler in en ver rond Gent te kunnen handhaven, hebben wij meer dan ooit uw steun nodig. Door uw financiële bijdrage zullen wij in staat zijn om onze ideeën meer dan ooit een invloed te laten hebben op het maatschappelijke debat.

Met een bijdrage vanaf €35 wordt u erelid van LVSV Gent. Als teken van dank wordt u vermeld op onze website en in ons tijdschrift ‘Neohumanisme’. Dit tijdschrift wordt u ook steeds per post toegezonden. Uiteraard kan u ervoor opteren een anonieme bijdrage te leveren. In dat geval publiceren wij uw naam uiteraard niet.

Vul het formulier rechts in en selecteer voor 'erelid'. Vervolgens doet u een overschrijving op het rekeningnummer BE22 0013 4843 0847 (LVSV Gent Kramersplein 23 9000 Gent) met de vermelding  'erelidmaatschap LVSV GENT' en 'uw naam'. Niet zo fan van overschrijvingen? Dan kan u natuurlijk altijd de som betalen op de eerstvolgende vergadering of activiteit!

Erelidmaatschap duurt voor vier (normale) Neohumanismes, nadien krijgen zij een herinnering om hun lidmaatschap te vernieuwen.

Naam *
Naam
Abonnement Neohumanisme
Wij sturen u steeds gratis uw exemplaar van Neohumanisme op per post.

 Je bent niet verplicht je adres mee te delen. Dit is enkel nodig indien je een abonnement op het Neohumanisme wenst.